Pikatoimitusvaihtoehtoja saatavilla
  • Hinta sis UK ALV 20%
  • Hinta ALV 0
Ota yhteyttä

Meistä

Killer Ink on perustettu vuonna 2008, jonka tavoitteena on tarjota tatuoijille parhaat tarvikkeet kohtuuulliseen hintaan. Perustamisesta lähtien on Killer Ink jatkanut kasvamistaan, ja on ylpeä työllistäessään yli 50 henkilökunnan jäsentä, jotka ovat yhtä intohimoisia tatuointiteollisuutta kohtaan, kuin me olemme.

Meillä on omistautuneita osastoja 11 eri maassa Euroopassa, Kattaen useimmat kielet ja valuutat.

Olemme ylpeitä ollessamme maailman tärkein jakelija Stigma-Rotary® -tatuointikoneille ja Euroopan tärkein jakelija Team EGO, Hustle Butter Deluxe, ELECTRUM stencil, Ink-eeze ja Ink Health-tuotteille.

Tämän lisäksi olemme myös ylpeitä laajasta valikoimastamme tatuointimusteita kattaen yli 15 täyttä väriskaalaa seuraavilta valmistajilta: Intenze, Eternal, Fusion, Silverback, Panthera, Atomic ja Bullets.

Me seisomme ylpeänä korkealaatuisten neulojemme takana, jotka on valmistettu erittäin huolellisesti.Neulat ovat kohtuuhintaisia, laadukkaita ja ovat useiden maailmanluokan tatuoijien valitsemia.Lisäksi olemme ylpeitä ollessamme Englannin tärkein jakelija huippulaadukkaille ja maailman parhaiden artistien käyttämille KWADRON-neuloille. Pyrimme myös siihen, että varastostamme ei koskaan lopu Cheynnen neulat, vaan voimme tarjota jatkuvuutta kaikille Cheyennen neulapatruunoita käyttäville tatuoijille.

Tarjoamme myös laajan valikoiman yleisiä tarvikkeita tatuointistudioon, kuten; gripit, tipit, kirjoja, DVD:t ja taiteilijan tarvikkeita.

Sponsoroimme ylpeinä joitain maailman parhaita artisteja, jotka ovat valinneet välineikseen yksinomaan meidän tuotteita ja palveluita.

Pyrimme tarjoamaan aina parasta palvelua asiakkaillemme. Me emme ole ainoastaan nettikauppa, vaan meiltä käy päivittäin artisteja hakemassa tarvikkeita myyntipisteiltämme ja osallistumme yli 30 tatuoinimessuille kaikkialla Euroopassa kauden aikana, joten on todennäköistä, että törmäämme matkan varrella jossain vaiheessa!

Install Killer Ink Tattoo App Install