Pikatoimitusvaihtoehtoja saatavilla

Takuu

Me myymme vain korkealaatuisia tatuointivälineitä, joten on erittäin epätodennäköistä, että kokisit tyytymättömyyttä joihinkin välineisiimme.

Jos kuitenkin jostain syystä haluaisit palauttaa jonkin tuotteen, me tarjoamme 14 päivän täyden rahat takaisin takuun ( kuljetuskulut vähennettyinä), kaikille tuotteille, jotka ovat avaamattomia ja samassa kunnossa kun sait ne. Takuuseen ei kuulu:Neulat, Gripit, Tuubit, Musteet Ja muut tuotteet joiden huoltoa ja palautusta ei käsittele Killer Ink suoraan.

Edellä mainitut tuotteista, jotka eivät ole alkuperäisessä kunnossa, voit joutua maksamaan 10% alkuperäisestä hinnasta uudelleenpakkaus plavelusta, tai joissain tapauksissa voimme kieltäytyä rahan palauttamisesta. Tällaisissa tapauksissa, on asiakkaan omalla vastuulla huolehtia tuotteiden noudosta myyntipisteeltämme, tai maksaa kuljetuskulut palautuksesta.

Jos tuote tuntuu vialliselta ja siinä takuu voimassa, se voidaan lähettää meille, jolloin huollamme tuotteen, tai vaihdamme tuotteen uuteen. Tuotteen pakkaus, turvallista kuljetusta varten on asiakkaan omalla vastuulla. Suosittelemme käyttämään vakuutettuja ja paketin seurausta tarjoavia palveluita. Tuotteen saavuttua, tarkastamme tuotteen ja jos toteamme, että huonon vianmäärityksen takia on tuote lähetetty, on asiakkaan omalla vastuulla huolehtia tuotteen noudosta myyntipisteeltämme, tai maksaa kuljetuskulut tuotteen palautuksesta asiakkaalle.

Jos tuote todetaan vialliseksi, palautamme postikulut asiakkaalle edellyttäen, että meille toimitetaan kopio kuitista.

Huomioikaa, että kaikki palautukset:Stigma-Rotary®, Cheyenne Hawk, Critical Power Supplies ja lämpötulostimille, tulee ohjata suoraan tuotteen valmistamalle yritykselle. Tämä takaa nopeimman teknisen tuen ja vianmäärityksen, jos ongelmia syntyy.

Kaikissa tapauksissa, ota ensin meihin yhteyttä ja neuvomme kuinka edetä.