Pikatoimitusvaihtoehtoja saatavilla

Stigma-Rotary ® Clipcord Upgrade Kit for 4.5W MotorPlug for Beast + Prodigy

SKU STIG-CC-UPGRADE-KIT
Ei varastossa
22,80 €

The Stigma-Rotary® Clipcord-päivitys kitti.Mahdollistaa Clip cord-liitännän 4.5W MotorPlug:n. 4.5W MotorPlug:ssa on standardina RCA-liitäntä."http://www.youtube.com/embed/S8PP8hd2EbE". Lue Käyttöohjeet, ennen asennusta!Clipcord-päivitys kitti on helppo asentaa, mutta tuotetta asentaessa noudata tarkoin annettuja ohjeita, käytä asennukseen aikaa ja ole huolellinen. Valmistaja ja jälleenmyyjä ei ole vastuussa mahdollisista vahingoista moottorille, joten noudata varovaisuutta.

HUOM! Stigma - Rotary® -n myöntämä 12 kuukauden tehdastakuu on voimassa suoraan asiakkaan ja Stigma-Rotary® -n valmistajan välillä. Siinä hyvin epätodennäköisessä tapauksessa, että Stigma - Rotary® koneessa esiintyy valmistusvika, käytä yhteystiedot-linkkiä Stigma-Rotary® verkkosivuilla (katso ohje), tai ota yhteyttä meihin ja annamme sinulle ohjeet suoraan ongelman ratkaisemiseksi.

Lue huolellisesti käyttöohjeet, että voisit ohjata konetta oikein ja takaamme 12kk tehdastakuun. Takuun ulkopuolelle jäävät kulutusosien normaali kuluminen ja normaalista kulumisesta aiheutuvat huoltotoimet. Moottori ei kuulu takuun piiriin. Stigma - Rotary® takaa korkeatasoisen laadun ja sen valvonnan. Kaikki koneet ja laitteet testataan ennen lähettämistä, mikä takaa myös, ettei toimitetussa tuotteessa ole materiaali-tai valmistusvikoja.

Toimitus

Kaikki arkipäivisin, ennen kello 16:00 tulleet tilaukset käsitellään ja lähetetään samana päivänä. Rahdin hinta vaihtelee tilattavan paketin koosta ja painosta riippuen. Hinnat alk. 9,95€ UPS n seuraavan päivän toimitus.

Takuu

Klikkaa tästä nähdäksesi palautustiedot.