Pikatoimitusvaihtoehtoja saatavilla

Stigma-Rotary ® Fly Motor

SKU STIG-FLY-MOTOR
Varastossa
119,95 €

Motorplug-moottori 4.5 watt (Valmistettu Sveitsissä). The Fly-moottorissa tulee standardina keskipitkän iskun epäkesko.Epäkeskoja on saatavilla eri iskun pituuksilla.Medium:(mm): 3.5 - 4.4 mm-standardi, Short :(mm): 2.6mm - 3.4mm, Long:(mm): 4.4mm - 5.5mm.Moottori: 4.5 watt.Valmistettu Sveitsissä.12k takuu.CE-hyväksytty.Takuu on voimassa Stigma Rotary: kanssa ja erittäin epätodennäköisissä ongelma-tilanteissa, annamme ohjeet yhteydenottoon suoraan valmistajan kanssa. Lue käyttöohjeet ennen tuotteen käyttöönottoa.

HUOM! Stigma - Rotary® -n myöntämä 12 kuukauden tehdastakuu on voimassa suoraan asiakkaan ja Stigma-Rotary® -n valmistajan välillä. Siinä hyvin epätodennäköisessä tapauksessa, että Stigma - Rotary® koneessa esiintyy valmistusvika, käytä yhteystiedot-linkkiä Stigma-Rotary® verkkosivuilla (katso ohje), tai ota yhteyttä meihin ja annamme sinulle ohjeet suoraan ongelman ratkaisemiseksi.

Lue huolellisesti käyttöohjeet, että voisit ohjata konetta oikein ja takaamme 12kk tehdastakuun. Takuun ulkopuolelle jäävät kulutusosien normaali kuluminen ja normaalista kulumisesta aiheutuvat huoltotoimet. Moottori ei kuulu takuun piiriin. Stigma - Rotary® takaa korkeatasoisen laadun ja sen valvonnan. Kaikki koneet ja laitteet testataan ennen lähettämistä, mikä takaa myös, ettei toimitetussa tuotteessa ole materiaali-tai valmistusvikoja.

Toimitus

Kaikki arkipäivisin, ennen kello 16:00 tulleet tilaukset käsitellään ja lähetetään samana päivänä. Rahdin hinta vaihtelee tilattavan paketin koosta ja painosta riippuen. Hinnat alk. 9,95€ UPS n seuraavan päivän toimitus.

Takuu

Klikkaa tästä nähdäksesi palautustiedot.